مرتضی سورانه، رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک
ارسال توسط
Meysam M در تاریخ 12 آذر 1399 16:26
( گروه:
شورای اسلامی شهر )
مرتضی سورانه، رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک:
چرا باید ساکنان کوی کوثر و شهروندان تاوان سوداگری و کم کاری مسکن سازان را بپردازند و از سویی دیگر از ناهماهنگی بین دستگاهی آسیب ببینند؟
معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اراک بر تعاملات دستگاه های اجرایی نظارت بیشتری داشته باشد
استدلال هیات تطبیق در رد مصوبه شورا برای تغییر نام یک خیابان به اسم استاد شجریان فاقد ادله حقوقی و قابل نقض است ، شورا می تواند از حقوق قانونی خود با اصرار بر مصوبه دفاع نماید، اما متانت شورا ایجاب می کند که به طریقی دیگر حقوق شهروندی هواداران استاد شجریان را تامین نماید.
«برخی سازمان ها با اتهام زنی به شهرداری اراک، می خواهند از بودجه آن به نفع خودشان استفاده کنند.»
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک مرتضی سورانه، رئیس شورای اسلامی شهر اراک در ابتدای جلسه صحن علنی این شورا گفت: مصوبه شورای شهر در خصوص پاداش مالی به تیم فوتبال آلومینیوم هنوز اجرایی نشده و اگر بیشتر از این در اجرای این مصوبه تاخیر رخ دهد، شیرینی این پاداش چندان نخواهد بود بابت همین از شهردار اراک می خواهم تا پرداخت سریع این پاداش مالی را پیگیری کند و نتیجه را به شورا اعلام نماید.
◀️ سورانه در ادامه به موضوع عدم تعامل شرکت توزیع برق در خصوص رفع معارض نصب پل عابر پیاده کوی کوثر و نبئی پرداخت و گفت: افکار عمومی و شهروندان به عدم همکاری دستگاه های اجرایی خدمات رسان دیدگاه مثبتی ندارند زیرا این عدم همکاری همواره سبب به تاخیر افتادن بهره برداری از پروژه ها شده است و تاوان ناهماهنگی را مردم و شهروندان می پردازند . متاسفانه برخی دستگاه های خدمات رسان به شهرداری اتهام می زنند که با آن ها تعامل سازنده ای ندارد . از دیدگاه آن ها اگر شهرداری بدهی دستگاه ها را از بودجه خود بپردازد، تعامل دارد و اگر نپردازد به شهرداری اتهام نداشتن تعامل را می زنند تا با انواع فشارها بتوانند از بودجه شهرداری به نفع خود استفاده کنند.
◀️ وی افزود: از مسوولان فرمانداری شهرستان اراک می خواهم تا با برگزاری جلسه ای مشکلات موجود را مورد بررسی قرار دهند تا انگشت اتهام از شهرداری بابت نداشتن تعامل برداشته شود. البته قرار بود دو بار در خصوص رفع مشکل عدم تعامل شرکت توزیع برق با شهرداری جلسه ای برگزار شود که هر دوبار آن به علتی نامعلوم لغو شد!.
◀️ رئیس شورای شهر با اشاره به اینکه شهردار اراک خواهان تعامل سازنده با دستگاه های خدمات رسان است، گفت: در آخرین جلسه ای که با حضور فرماندار اراک، شهردار و شرکت توزیع برق تشکیل شده بود، اقای شفیعی به فرماندار اعلام کرد که تابع هر تصمیمی از طرف فرمانداری خواهد بود اما طرف مقابل به طریقی از پذیرفتن میانجی فرمانداری امتناع نشان داد .
◀️ وی ادامه داد: بند 32 ماده 80 قانون شوراها به وظایف شورای شهر اشاره دارد و به طور صریح می گوید که کلیه سازمان های دولتی و غیر دولتی که در حوزه خدمات شهری وظایفی را برعهده دارند، موظف هستند تا برنامه سالانه خود را به شورای شهر ارائه دهند اما متاسفانه این بند از اولین روز شروع به کار شوراها تا به امروز اجرایی نشده و پارلمان شهری اراک نیز تا به حال دو مرتبه در این خصوص به فرمانداری نامه نوشته که این نهاد نظارت لازم را داشته باشد.
◀️ وی افزود: عدم نظارت های کافی سبب شده تا دستگاه های دولتی از این قانون سرپیچی کنند و حتی برای انجام وظایف ذاتی خود به بودجه شهرداری چشم طمع داشته باشند. از همین رو معتقدم که کنار هم نشاندن مدیران ارشد دستگاه های اجرایی برای حل مساله نبود تعامل، وظیفه مهمی است که برعهده فرمانداری و نهاد بالا دستی آن یعنی استانداری می باشد.
◀️ نماینده مردم در شورای شهر اراک تاکید کرد: معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بنابر وظیفه ذاتی خود موظف به ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی است. اگر این وظیفه بدرستی انجام شود و نظارت کافی وجود داشته باشد قطعا شاهد کاهش تقابلات مدیریتی و افزایش همکاری های بین دستگاهی خواهیم بود.
تعداد مشاهده خبر: (76)
نویسنده: Meysam M
کد خبر: 15734
هم اکنون هیچ
نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.