ارسال توسط
Meysam M در تاریخ 12 آذر 1399 16:32
( گروه:
شورای اسلامی شهر )
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اراک ایرج رضایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اراک در جلسه کمیسیون فرهنگی پارلمان شهری که به صورت مجازی برگزار شده بود، در خصوص شرایط تبدیل اراک به شهر دوستدار کودک، گفت: سازمان یونیسف برای تبدیل شهرها به شهر دوستدار کودک دفترچه هایی را تهیه و ارائه کرده است که براساس آن ها می توانیم قدم های درستی را برای رسیدن به اهداف مد نظر برداریم. البته قبل از انجام هر برنامه ای باید در ابتدا زیر ساخت های لازم برای اجرای آن و همین طور بودجه مناسب را در نظر گرفت.
◀️ رضایی ادامه داد: باید توجه داشت که تفکر شهر دوستدار کودک بیشتر جنبه فرهنگی دارد که به منظور تحقق آن ابتدا باید تفکر دوستدار کودک بودن را به صورت همگانی مطرح نماییم تا به همین واسطه تمامی نهادها، سازمان ها و بخش های خصوصی در این زمینه مشارکت جویی کنند و هر یک برنامه ای را مورد اجرا قرار دهند.
◀️ وی افزود: براساس استانداردهای سازمان یونیسف، اشخاصی که کمتر از هجده سال سن دارند کودک شناخته می شوند و همین موضوع نشان می دهد که دامنه فعالیتی در حوزه ایجاد شهر دوستدار کودک بسیار فراگیر و پیچیده می باشد که آموزش و افزایش رشد آگاهی کودکان از مهترین اقداماتی است که برای حفاظت از این قشر باید انجام شود.
◀️ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک اظهار کرد: اگر مدیریت شهری اراک قصد دارد که این شهر را در زمره شهرهای دوستدار کودک قرار دهد باید برنامه های فراوانی را از نظر فرهنگی و همچنین شهرسازی به اجرا بگذارد و در ادامه نیز حمایت های ملی و حتی بین المللی را دریافت کند تا بتواند به صورت کامل براساس استانداردها و معیارهای سازمان یونیسف برنامه ریزی های خود را عملیاتی نماید