راننده جوانی که در اثر واژگونی خودروی سواری در اتاقک آن گرفتار شده بود توسط آتش نشانان رها سازی شد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی خبر داد: نجات راننده محبوس از داخل خودروی سواری
مدیر عامل سازمان آتش نشانی خبر داد:
نجات راننده محبوس از داخل خودروی سواری
راننده جوانی که در اثر واژگونی خودروی سواری در اتاقک آن گرفتار شده بود توسط آتش نشانان رها سازی شد.
عبداله اسماعیلی در خصوص وقوع این حادثه گفت:ستاد فرماندهی آتش نشانی اراک روز گذشته با دریافت خبر وقوع این حادثه به سامانه 125، نیروی عملیات ایستگاه 120 را به محل حادثه واقع در جاده تهران، ابتدای روستای ملک آباد اعزام کرد.
وی افزود: در محل حادثه یك دستگاه خودروی ال 90 پس از برخورد با گاردریل وسط جاده به صورت واژگون در وسط خیابان مشاهده می شد كه راننده آن نیز درون اتاقک خودرو گرفتار شده بود
اسماعیلی تصریح کرد: آتش نشانان ضمن ایمن سازی حادثه و جلوگیری از تصادفات احتمالی به سرعت با قطع جریان برق خودرو از نشت بنزین آن جلوگیری به عمل آوردند.
وی با اشاره به گرفتار شدن راننده ال 90 دراتاقک درهم پیچیده ی آن، ادامه داد: نیروهای آتش نشانی با احتیاط، راننده جوان را که دچار مصدومیت نیزشده بود، از اتاقک این خودرو بیرون آوردند و برای انتقال به بیمارستان تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل دادند.
وی افزود: آتش نشانان با رعایت نكات ایمنی واحتیاط كامل، اقدام به ایمن سازی خودرو کردند و آن را تحویل عوامل راهور دادند.
گفتنی است؛ علت بروز این حادثه رانندگی توسط پلیس راهور در دست بررسی می باشد.
اسماعیلی در ادامه سخنان خود از آموزش نونهالان مهدکودک گلاره با حرفه آتش نشانی و نحوه مقابله با حوادث احتمالی خبر دادو گفت:در راستای ترویج فرهنگ ایمنی و فرهنگ سازی در مقاطع پایین و به خصوص نونهالان، با همکاری مرکز بهداشت استان، مربیان سازمان در مهدکودک گلاره حضور یافتند.
وی افزود:: در این دوره آموزشی که در مهدکودک گلاره برگزار شد، نونهالان این مهدکودک با حرفه و کار آتش نشانی، آتش و خطرات احتمالی آن، انواع حادثه و جلوگیری از بروز آنها و نیز اقدامات لازم در زمان وقوع زلزله آشنا شدند.
تعداد مشاهده خبر: (952)
نویسنده: mirjafari operator
کد خبر: 5658
هم اکنون هیچ
نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.