سرعت غیر مجاز و بی احتیاطی راننده یک دستگاه پیکان ،باعث سقوط این خودرو به همراه سرنشین، به داخل رودخانه مقابل پارک امیر کبیر شهر اراک شد.
سقوط یک دستگاه پیکان به داخل رودخانه اراک
عبداله اسماعیلی مدیر عامل سازمان آتنشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خبرداد:
سقوط یک دستگاه پیکان به داخل رودخانه اراک
سرعت غیر مجاز و بی احتیاطی راننده یک دستگاه پیکان ،باعث سقوط این خودرو به همراه سرنشین، به داخل رودخانه مقابل پارک امیر کبیر شهر اراک شد.
عبداله اسماعیلی مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک در این خصوص اظهار داشت: در پی تماس با سامانه125 مبنی بر سقوط یک دستگاه خودرو پیکان به داخل رودخانه شهر اراک تیم های عملیاتی امداد و نجات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک از ایستگاه های شماره 100 و 700 به محل وقوع حادثه اعزام و اقدامات لازم در خصوص بیرون کشیدن خودرو پیکان را انجام دادند.
عبداله اسماعیلی در ادامه گفت: حادثه فوق در ساعت 12:33 روز جمعه مورخ 26 آبان ماه سال جاری در مقابل پارک امیر کبیر در اثر بی احتیاطی راننده مذکور رخ داده است.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشته است.
عبداله اسماعیلی مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک در پایان از تمامی شهروندان در خواست کرد که با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از وقوع چنین حوادث ناگواری در سطح شهر اراک پیشگیری کنند.