شهردار کلانشهر اراک:
67 هکتار از فضای سبز سطح شهر به سیستم آبیاری مکانیزه مجهز شده است
یکی دیگر از سری جلسات صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک دوشنبه 28 تیرماه سال جاری با محوریت رسیدگی به مصوبات کمیسیونهای تخصصی شورا با حضور مهندس عباسی شهردار کلانشهر اراک و اصحاب رسانه تشکیل جلسه داد.
در ابتدای این جلسه تاجآباد رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک، 26 تیرماه سالروز تاسیس شورای نگهبان و همچنین فرا رسیدن 1 مرداد روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای را تبریک و در ادامه نیز شریفی رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در نطق پیش از دستور به اهمیت خدمترسانی و کسب رضایت خاطر شهروندان اشاره کرد و بیان داشت: یکی از ارکان مهم در نظام جمهوری اسلامی ایران مردم هستند و هر اقدامی که صورت میگیرد برای رضایت مردم میباشد و اگر مسوولین به این مهم باور داشته باشند قطعا همراهی و تعامل مردم نیز بیشتر میشود و این نیز خود عاملی برای شکوفایی کشور در سایه همدلی و همافزایی مسوولین با مردم خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفیت دو نمایندهای که تجربه کار در مدیریت شهری را دارند، اظهار داشت: تعامل بیش از پیش اعضای شورای شهر با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی امری ضروری است.
محمد شریفی افزود: دو نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تجربه مدیریت کار شهری دارند که میتوانند به عنوان بازوان قوی در حل مشکلات و مسائل شهری باشند و این مهم فرصتی است که باید از آن نهایت بهره را برد.
وی بیان کرد: کلانشهر اراک با مشکلات مختلف از جمله کم بودن سهم عوارض آلایندگی و آلودگی هوا مواجه است که حل این مشکلات بدون تعامل با نمایندگان مجلس و سایر مسوولان امکانپذیر نیست.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی کلانشهر اراک خاطرنشان ساخت: شهرداری اراک در 30 ماه گذشته اقدامهای موثری انجام داده اما در زمینه اطلاعرسانی فعالیتها و اقدامهای صورت گرفته انتظار است که با توجه بیشتری وارد عمل شد و نیاز است که این اقدامات نیز به اطلاع مردم برسد چرا که تمامی خدماتی که شهرداری ارائه میدهد برای شهر و شهروندان میباشد.
شریفی همچنین در ادامه توجه به بحث تملک، مناقصات شهرداری، اصلاح ساختار سازمانی شهرداری (نیروی انسانی و ادغام سازمانها)، توجه به برنامه زمانبندی پروژهها و تکمیل هر چه سریعتر آنها، ادامه پروژه الغدیر، راهاندازی سراهای محله، توجه به بحث سگهای ولگرد به عنوان یک معضل که برای شهروندان مشکلاتی را ایجاد نموده را از جمله مواردی برشمرد که شهرداری در اسرع وقت به آنها رسیدگی نماید.
شهردار اراک: راهبردهای تخصصی و برنامهای در تقویت زیرساختها، مهمترین محور مدیریت کلانشهر اراک است.
در ادامه جلسه مهندس محمدابراهیم عباسی شهردار اراک در ادامه ارائه گزارش عملکرد 30 ماهه شهرداری در حوزه فضای سبز افزود: در حوزه بهسازی فضای سبز شهر در مدت زمان مذکور بوستان بزرگ پیروزی، کودک (رودکی3)، قائم آل محمد (عج)، شهید باهنر، منطقه گردشگری گردو از لحاظ فضای سبز، روشنایی، سیستم آبیاری مکانیزه، بهسازی معابر، نصب وسیله بازی پلیاتیلن و همچنین احداث سرویسهای بهداشتی بهسازی شدهاند.
شهردار اراک گفت: از نیمه دوم سال 92 تا پایان سال 94، بیش از 66 هکتار از فضای سبز سطح شهر به سیستم آبیاری بارانی مجهز شده است. همچنین در بازه زمانی مذکور، 101 بوستان سطح شهر مجهز به سیستم روشنایی کامل شده و در خصوص مبلمانی شهری نیز میتوان گفت، 60 بوستان به مبلمان شهری تجهیز شده است.
وی بیان کرد: اجرای عملیات پلاک کوبی درختان و شناسنامهدار کردن فضای سبز اقدامی است که در کارنامه فعالیت 30 ماهه مدیریت شهری اراک کلید خورده و در این مدت شش هزار و 500 درخت پلاک کوبی شده است.
شهردار اراک ادامه داد: پلاکهای نصب شده 10 رقمی است که سه رقم اول آن نشانگر گونه درخت و رقم بعدی نشان دهنده شماره منطقه شهری و شش رقم آخر پلاک نشان دهنده شماره درخت است.
عباسی اظهار کرد: بهسازی سیستم روشنایی و نصب وسیله بازی پلیاتیلن بوستان فروردین، ساخت سیستم روشنایی مدرن در بوستان ملت، ادامه تعریض و بهبود سیستم روشنایی بوستان دانشجو، رنگآمیزی مبلمان پارکی در بوستان دانشجو، بهبود سیستم روشنایی بوستان شهدای گمنام، رنگآمیزی و تجهیز مبلمان پارکی بوستان شهدای گمنام و بهسازی سیستم روشنایی بوستانهای شقایق، امیرکبیر، فاز یک غدیر، کوثر، شهید باهنر و آزادی از جمله فعالیتهای انجام شده در راستای رسیدگی و بهسازی بوستانهای شهری در 30 ماهه گذشته بوده است.
وی گفت: بهسازی معابر بوستان و رنگآمیزی مبلمان پارکی بوستان بهاران، اجرای فضای سبز حاشیه بلوار شهید جهانپناه، ساخت فضای سبز رفیوژهای کوی مسکن به مساحت چهار هزار مترمربع، بهسازی مبلمان پارکی بوستان گل نرگس و بهسازی مبلمان پارکی بوستان میعاد، از دیگر فعالیتها است.
شهردار اراک اضافه کرد: 289 هزار و 127 متر لولهگذار جداسازی آب شرب از آب غیرشرب از دیگر اقدامات شهرداری در بازه زمانی مذکور است.
مهندس عباسی گفت: آغاز به کار آزمایشگاه خاکشناسی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری در محل بوستان دانشجو برای نخستین بار در این کلانشهر از دیگر اقدامات صورت گرفته است و در این آزمایشگاه توان سنجش PH خاک، اندازهگیری درصد آهک، نیتروژن، میزان کلسیم و منیزیم خاک و تعیین نوع بافت خاک انجام میشود.
وی در ادامه گفت: اجرای عملیات زیباسازی مناظر شهری با ساخت تندیسهای چوبی روی تنه درختان خشک شده از جمله اقداماتی میباشد که برای اولین بار در شهر اراک به منظور افزایش زیبایی منظر بوستانهای سطح شهر و خیابانهای اصلی اجرا گردیده است. لازم به ذکر است که این اقدام تاکنون در بوستان امیرکبیر و خیابان امام خمینی (ره) با نام صورتک و طاووس توسط هنرمندان بومی اجرا و به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
لازم به ذکر در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک این هفته، تهیه نامهای به نظام مهندسی برای مخالفت با افزایش 90 درصدی نرخ خدمات نظام مهندسی و تقاضای تجدید نظر در این خصوص و جلوگیری از هرگونه افزایش خدمات و پیگیری این موضوع از طریق معاونت امور عمرانی استانداری مرکزی مصوب شد.
همچنین در ادامه این نشست بودجه پیشنهادی سه رشته ورزشی باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اراک شامل رشته فوتبال (ردههای سنی مدرسه فوتبال، نوجوانان، جوانان و امید) به مبلغ پنج میلیارد و 600 میلیون ریال، هزینه تیم جانبازان و معلولان به مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون ریال و رشته سپک تاکرا آقایان و بانوان به مبلغ 560 میلیون ریال مصوب شد.